Ben je op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van een hondenliefhebber en heb je geen idee wat je kunt geven? In deze blog delen we 10 leuke cadeautips voor iedere jarige die gek is op honden zoals mooie poepzakhouders, handige opbergmanden en onderzetters. 

Is binnenkort ook de hond van deze hondenliefhebber jarig? Bekijk de verjaardagspakketten voor honden.

Top 10 cadeautips voor de verjaardag van een hondenliefhebber

1. Een hondenbot flesopener

4,50 euro incl. btw

De ideale flesopener voor de hondenliefhebber! Je kunt de flesopener vastmaken aan de halsband. De opener heeft een diameter van 4,5 centimeter en is gemaakt van roestvrijstaal. Door het kopen van een product van Kobe steun je de International Street Dog Foundation. Deze stichting zet zich in voor het redden van de levens van straathonden over de hele wereld.

Hondenbot flesopener_Tebbys Hondenwinkel
2. Een hondenselfie clip

3,95 euro incl. btw

Maak de perfecte foto van jouw hond met deze hondenselfie clip! Bevestig de ene kant aan jouw telefoon en stop in de andere kant een lekker snoepje. Je hond zal blij kijken naar het snoepje en dan ‘flits’: een perfecte foto! Door het kopen van een product van Kobe steun je de International Street Dog Foundation. Deze stichting zet zich in voor het redden van de levens van straathonden over de hele wereld.

Hondenselfie clip_Tebbys Hondenwinkel
3. Een handige opbergmand

15,95 12,50 euro incl. btw

Hondenspeeltjes: een hondenliefhebber kan er nooit genoeg hebben! Met deze opbergmand voor hondenspeelgoed kan hij of zij alle losse speeltjes en knuffels netjes opruimen. Deze mand is gemaakt van eco-vriendelijk materiaal! Een duurzaam cadeau dus. De mand is 38 bij 25 bij 23 centimeter.

Opbergmand hondenspeelgoed Tebbys Hondenwinkel
4. Heerlijk ruikende waxmelt

9,95 euro incl. btw

Waxmelts zijn geurkaarsen zonder lont. Het zijn kaarsen die je gebruikt in combinatie met een geurbrander of elektrische wax warmer waardoor de waxmelts verhit worden en er heerlijke geuren vrijkomen. Deze waxmelts van het Nederlandse merk Renske zijn gemaakt van 100% natuurlijke, kleurstofvrije sojawas. Deze waxmelts bevatten geen bijproducten van paraffine of aardolie waardoor ze veilig te gebruiken zijn en niet schadelijk zijn voor de hond van de jarige hondenliefhebber.

Waxmelts_Renske_evergreen_forest
5. Leren poepzakhouder

  7,95 incl. btw

Wil je graag stijlvol jouw hond uitlaten? Ontdek deze nieuwe leren poepzakhouders van het Italiaanse merk Wiggly Pup Bandana. Je kunt het poepzakje via de opening aan de achterkant eruit halen. De poepzakhouder kun je via een klein haakje vastmaken aan bijvoorbeeld je sleutelhanger. De poepzakhouder is in zes verschillende kleuren te bestellen.

Leren poepzakhouder_Tebbys Hondenwinkel
6. Dé mok voor hondenliefhebbers

12,75 euro incl. btw

Deze mooie mok is onmisbaar voor iedere hondenliefhebber! De liefde die een hond je geeft is zo bijzonder. Met deze mok van het merk PetShop by Fringe Studio wordt de jarige daar elke dag aan herinnerd! Deze mooie mok is 11 x 9 centimeter.

Honden poepzakhouder Camouflage
7. Een prachtige koekjespot

24,95 22,50 euro incl. btw

Hoe mooi is deze koekjespot van Petshop by Fringe Studio? Met dit cadeau heeft de jarige hondenliefhebber een mooie plek waar hij of zij koekjes en snoepjes in kan bewaren. Deze pot is 14 bij 16,5 centimeter.

Koekjespot hond_Fringe_Tebbys Hondenwinkel
8.  Een handige voerschep

6,95 euro incl. btw

Hoe handig en stijlvol is deze voerschep van het merk The Modern Pet Co? Met de schep kan de hondenliefhebber heel makkelijk de brokjes van de hond uit de grote voerton in zijn of haar voerbak doen. In verschillende kleuren te bestellen. 

Voerschep hond_Tebbys Hondenwinkel
9.  Leuke puppy onderzetters

19,95 15,95 euro incl. btw

Deze set van onderzetters van kurk is een super verrassing voor hondenliefhebbers. Schattig en volledig milieuvriendelijk. Het kurkmateriaal is perfect voor dagelijks gebruik. Er staan zes puppies op de onderzetters: sint bernards / labrador retriever, husky, foxhound, spaniel, bulldog / mopshond en vizsla.

Onderzetters van kurk puppy_Tebbys Hondenwinkel_2
10.  Een handige drinkfles

9,95 euro incl. btw

Deze handige drinkfles voor onderweg zorgt ervoor dat de hond van de jarige hondenliefhebber altijd wat te drinken heeft tijdens een lange wandeling! Zeker tijdens warme dagen is het belangrijk dat een hond goed blijft drinken. Met een vinger op de knop komt er water uit en dan kan de hond uit het bakje drinken. 

Drinkfles_Tebby's Hondenwinkel

Het perfecte cadeau voor de verjaardag van een hondenliefhebber

Al hoewel onze slogan ‘A dog’s smile is the best gift’ altijd geldt, vindt iedere hondenliefhebber het leuk om een cadeau te krijgen.

Jouw product zal worden ingepakt en de hond van de jarige ontvangt wat lekkere snoepjes. Bij een besteding vanaf 25 euro of meer sturen wij het ook nog eens gratis op (binnen 1-2 werkdagen). Woon je in de buurt van Schagen (Noord-Holland)? Dan kun je het pakket ook op komen halen. 

Over Tebbys Hondenwinkel

Tebby’s Hondenwinkel is dé cadeaushop voor de hondenliefhebber. In de webshop vind je leuke cadeaupakketten voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, puppytijd en uitlaten. Ook hebben wij speciale themapakketten voor kantoorhonden, de feestdagen en de vier seizoenen. Daarnaast kun je ook rondsnuffelen in de winkel en losse producten bestellen!

Onze slogan is ‘A dog’s smile is the best gift’ omdat de liefde van je hond het grootste cadeau is wat er bestaat. Tebby’s Hondenwinkel wordt gerund door Labradoodle Tebby. Een vrolijke kleine ondeugd die de producten allemaal test.

Volg ons ook op Instagram!

Je winkelwagen is leeg