Over Tebby’s Hondenwinkel

Tebby’s Hondenwinkel wordt gerund door labradoodle Tebby. Een kleine vrolijke ondeugd die samenwoont met Anouk in Schagen (Noord-Holland). Omdat wij allebei zo van cadeau’s geven en krijgen houden, hebben wij naast de hondenwinkel vol met mooie en handige producten, ook cadeausets voor je samengesteld. 

Tebby's Hondenwinkel_Logo

A dog's smile is the best gift!

Waar staat Tebby’s Hondenwinkel voor? 

 

Onze slogan verklapt eigenlijk alles al. Het beste cadeau wat je kunt krijgen is de liefde van jouw hond. En dat is waar het om draait in onze hondenwinkel. Het geven van cadeaus om daarmee je liefde te tonen (en natuurlijk die knuffel erbij want uiteindelijk zijn het de herinneringen die tellen).

In onze hondenwinkel vind je stijlvolle en handige producten die je altijd kunt gebruiken in jouw hondenleven. Naast deze mooie cadeaupakketten en producten houden we ook van winnen, dus je zult vaak winacties voorbij zien komen!

Tebby’s Hondenwinkel is sinds februari 2022 gestart. We werken op basis van onze eigen ervaringen en de producten worden getest door Tebby zelf in zijn nieuwe functie als Tebby de Tester.

Het mooie logo is getekend door It’s a Nicky illustration. We waren gelijk verliefd op haar stijl. Je kunt haar volgen via Instagram!

 

Binnen 1 – 2 werkdagen
verzonden

 

Altijd in cadeauverpakking
en met iets lekkers

Gratis verzending bij een besteding van 25 euro of meer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Geweldig – wat een persoonlijke aandacht met een lief kaartje voor de ontvanger. Dank je wel 👌”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Snelle levering en zó leuk ingepakt!! “

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Snel geleverd, goed verpakt, fijne extraatjes.”

Tebby nou voor een naam?

 

Mijn naam is Tebby. Niet te verwarren met Teddy, alhoewel ik wel echt op een Teddybeertje lijk. De naam Tebby hoorde Anouk voor het eerst in een cabaretvoorstelling van Richard Groenedijk. In een hilarische sketch deelde hij hoe Rotterdamse vrouwen vaak hun hondje Tebby noemen en zo deelde hij zijn befaamde uitspraak “tebby nou gedaan” (Heb je nou gedaan :). En zo geboren…mijn naam Tebby!

Ik ben als Australian Labradoodle geboren op 19 oktober 2020 bij Mischa’s Doodles. Mijn papa is Winter en mijn mama is Saartje. Toen ik zeven weekjes was kwam Anouk mij ophalen en dat was gelijk een lange autorit terug naar het noorden. Ik denk dat ik toen al zo fan ben geworden van autorijden, dat vind ik geweldig! 

Nu ben ik sinds februari 2022 Tebby de tester in mijn eigen hondenwinkel, hoe leuk! Mijn eigen avonturen kun je volgen op mijn persoonlijke Instagram

Cadeausets

 

Niets leukers dan cadeaus te ontvangen en te geven! Daarom heb ik zes type cadeausets samengesteld voor verschillende momenten in een hondenleven. Dit zijn er nu zes, maar wellicht breiden we uit! Elke seizoen kiezen we een ander thema, zo is nu Pasen actueel, maar straks komt ook de zomer, herfst en winter. En vergeet natuurlijk niet de speciale dagen als Koningsdag, Pride, Kerst en Dierendag!

Leuke zwarte voerbak - You had me at Food_1

Hondenwinkel

 

Één van mijn vele bijnamen is ook wel ‘snuffelkontje’. Naast de cadeaupakketten moest er daarom natuurlijk ook een hondenwinkel zijn waarin jij zelf lekker rond kunt snuffelen. Ik heb wel alvast zes productgroepen voor je gemaakt, dat maakt het zoeken net wat makkelijker. Dit zijn de eerste productgroepen. Wil je heeeel graag bijvoorbeeld riemen, andere snacks, manden of heel iets anders? Stuur mij dan een e-mail.

Volg mijn verhalen!

Je kunt mij volgen op Instagram om mijn avonturen mee te beleven en mee te doen aan leuke winacties. Ook vind ik het leuk om jou te volgen!

Word vriendjes op Insta

Je winkelwagen is leeg