Moederdag 2023 is natuurlijk ook een bijzondere dag voor de dogsmoms onder ons! Ben jij op zoek naar een mooi cadeau om de ‘mama’ van jouw hond te verrassen of gun jij jezelf een cadeau? Ontdek 7 leuke cadeautips speciaal voor hondenliefhebsters. 

1. Een schattige riemhouder 

9,95 euro incl. btw

Met deze mooie riemhouder verliest jouw dogmom nooit meer je riem! Monteer de lijnhaak op een handige plek, zodat je snel de riem kunt pakken wanneer het tijd is voor een wandeling. De gebogen haak zit iets van de muur af, perfect voor riemen van alle maten. Deze houder wordt geleverd met één bevestigingsschroef. Kobe is een Nederlands merk. Een gedeelte van hun omzet doneren zij aan de International Street Dog Foundation. Zo hangt er iets moois aan de muur én draag je bij aan een goed doel. 

Riemhouder hond Kobe_Tebbys Hondenwinkel
2. Een hondenselfie clip

3,95 incl. btw

Maak de perfecte foto van jouw hond met deze hondenselfie clip! Bevestig de ene kant aan jouw telefoon en stop in de andere kant een lekker snoepje. Je hond zal blij kijken naar het snoepje en dan ‘flits’: een perfecte foto! Door het kopen van een product van Kobe steun je de International Street Dog Foundation. Deze stichting zet zich in voor het redden van de levens van straathonden over de hele wereld.

3. Een rode wijn speelgoedfles

8,50 euro incl. btw

Gun je jouw dogmom om ‘s avonds een wijntje te drinken met haar hond? Deze Merlot wijnfles van het merk ZippyPaws is heel sterk, knispert én heeft een fijne pieper! Met deze fles hebben ze allebei een gezellige avond! De afmeting van de fles is 28 x 7,5 centimeter.

Merlot wijnfles_Tebbys Hondenwinkel
4. Een mooie poepzakhouder

9,95 euro 7,95 incl. btw

Uitlaten hoort bij het hondenleven en met deze poepzakhouder gaat jouw dogmom mooi op pad!  Ontdek de nieuwe leren poepzakhouders van het Italiaanse merk Wiggly Pup Bandana. Je kunt het poepzakje via de opening aan de achterkant eruit halen. De poepzakhouder kun je via een klein haakje vastmaken aan bijvoorbeeld je sleutelhanger. De poepzakhouder is in zes verschillende kleuren te bestellen.

Honden poepzakhouder Camouflage
5. Dé mok voor dogsmoms

12,75 euro incl. btw

Deze mooie mok is onmisbaar voor iedere hondenliefhebster! De liefde die een hond je geeft is zo bijzonder. Met deze mok van het merk PetShop by Fringe Studio wordt jouw dogmom daar elke dag aan herinnert! Deze mooie mok is 11 x 9 centimeter.

Honden poepzakhouder Camouflage
6. Een prachtige koekjespot

24,95 22,50 euro incl. btw

Hoe mooi is deze koekjespot van Petshop by Fringe Studio? De pot staat prachtig in ieder interieur en is een bewaarplek voor snoepjes en koekjes! Vooral tijdens de puppytijd ben je veel bezig met het aanleren van commando’s en bij het goed voltooien van een commando heeft jouw pup natuurlijk een traktatie verdient! Nu heeft jouw dogmom een mooie plek waar zij de snoepjes in kan bewaren.

Koekjespot hond_Fringe_Tebbys Hondenwinkel
7.  Pawsecco

12,95 euro incl. btw

Klaar om achterover te leunen en te genieten van een fles bubbels met jouw hond? Deze pawsecco is gemaakt van zacht pluche met een leuke pieper aan de binnenkant. De fles is verkrijgbaar in 1 maat (25 centimeter lang en 9 centimeter breed) en is van het merk Haute Diggity Dog.

La Barka Pawsecco_Hondenspeelgoed_Tebbys Hondenwinkel

We wensen je een fijne moederdag! En we zijn in gedachten bij de mensen die deze dag hun geliefde moeder moeten missen 🤎.

Over Tebbys Hondenwinkel

Tebby’s Hondenwinkel is dé cadeaushop voor de hondenliefhebber. In de webshop vind je leuke cadeaupakketten voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, puppytijd en uitlaten. Ook hebben wij speciale themapakketten voor kantoorhonden, de feestdagen en de vier seizoenen. Daarnaast kun je ook rondsnuffelen in de winkel en losse producten bestellen!

Onze slogan is ‘A dog’s smile is the best gift’ omdat de liefde van je hond het grootste cadeau is wat er bestaat. Tebby’s Hondenwinkel wordt gerund door Labradoodle Tebby. Een vrolijke kleine ondeugd die de producten allemaal test.

Volg ons ook op Instagram!

Je winkelwagen is leeg