Tijdens de kerstmarkt Haarlem 2022 staan we met Tebby’s Hondenwinkel vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december op de markt. De kerstperiode is een gezellige periode om samen te zijn en tijdens deze dagen mag jouw hond natuurlijk niet ontbreken. Bezoek onze kraam voor leuke kerstcadeautjes voor jouw hond én voor de hondenliefhebber zelf. 

Wat kun je vinden op onze kraam?

Jouw hond moet natuurlijk ook verwend worden tijdens de feestdagen. We hebben producten in verschillende categorieën die zowel online als tijdens de Kerstmarkt Haarlem te koop zijn:

Hondenspeelgoed speciaal voor de kerst

Een luiaard verkleedt als kerstman, een dino die aan het dansen is met een sneeuwbal of speciale kerstbiertjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het! Met dit leuke hondenspeelgoed heb je altijd een uniek cadeau voor onder de boom.

Luiaard Kerstman_Kerst Hondenspeelgoed_Tebbys Hondenwinkel

Puppyspeelgoed speciaal voor de kerst

Is jouw puppy ook gek op kleine speeltjes en verstoppertje spelen? Om in de winterse stemming te komen hebben we leuke Zippy Burrows. Dit interactieve speelgoed bestaat uit een grot en drie kleine piepende pinguïns. Van hetzelfde merk hebben we ook een variant met een gingerbread huisje. 

zippypaws-holiday-zippy-burrow-penguin-cave

Kerstbandana’s

Jouw hond moet natuurlijk ook feestelijk aan de kersttafel verschijnen. Met deze leuke bandana’s met verschillende kerstprinten steelt jouw hond de show! Neems een kijkje bij de prints met sneeuwpoppen, gingerbreads en kerstbomen.

Kerst bandana hond sneeuwpop_Tebbys Hondenwinkel

Lekkere snacks

Lekker lang dineren hoort bij de kerstperiode! Verwen jouw hond met lekkere en natuurlijke snacks zoals de yakkaasstaven, de Chhurpi kaasstaven, hondenkoekjes of appelsnacks. 

Hondenkoekjes met yakkaas, pompoen & lijnzaad (100 gram)

Kerstkaarten

Bij de kersttraditie hoort natuurlijk ook het versturen van kerstkaarten. Hoe leuk is het als jouw hond de afzender is van de kerstkaart? Van het merk Jodie Gaul & Co hebben wij verschillende kerstkaarten.

Kerstkaart_Hond_Tebbys Hondenwinkel

Kussenhoezen

Wil je jouw huis in de kerststemming brengen? Speciaal voor de kerst hebben we mooie kussenhoezen van het Nederlandse merk By Javy. Deze kussenhoezen van 45 x 45 centimeter zijn te bestellen in zes varianten. 

Kussenhoes Volkswagen Cadeautjes_Kerst hond_Tebbys Hondenwinkel

Kerstcadeau voor de hondenliefhebber

Op zoek naar een cadeau voor onder de boom voor een hondenliefhebber? Denk hierbij aan onderzetters met hondenprint, een mooie koekjespot, dogproof waxmelt en een speciale dogmom of dogdad badge. 

Mok_Tebbys Hondenwinkel

Ontvang korting op je online bestelling

Bij Tebby’s Hondenwinkel houden we van cadeaus. Kom een bezoek brengen aan onze kraam tijdens de kerstmarkt Haarlem, koop wat leuks voor jouw hond (en voor jezelf) en ontvang 15% korting op je volgende online bestelling!

 

Details van de kerstmarkt Haarlem 2022

Locatie

Rondom de Grote Markt in de binnenstad van Haarlem

Tijden

  • Vrijdag 9 december van 10.30 uur tot 20.00 uur
  • Zaterdag 10 december van 10.30 uur tot 20.00 uur
  • Zondag 11 december van 10.30 uur tot 19.00 uur

Je kunt bij ons pinnen en je krijgt een papieren tasje om je aankopen mee naar huis te nemen.

Meer weten over de kerstmarkt? Bekijk deze pagina.

Over Tebby’s Hondenwinkel

Tebby’s Hondenwinkel is dé cadeaushop voor de hondenliefhebber. In de webshop vind je leuke cadeaupakketten voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, puppytijd en uitlaten. Ook hebben wij speciale themapakketten voor kantoorhonden, de feestdagen en de vier seizoenen. Daarnaast kun je ook rondsnuffelen in de winkel en losse producten bestellen!

Onze slogan is ‘A dog’s smile is the best gift’ omdat de liefde van je hond het grootste cadeau is wat er bestaat. Tebby’s Hondenwinkel wordt gerund door Labradoodle Tebby. Een vrolijke kleine ondeugd die de producten allemaal test.

Volg ons ook op Instagram!

Je winkelwagen is leeg