Cadeaupakketten

Wat geef je iemand die net een puppy in huis heeft? Hoe vier je de verjaardag van jouw hond? En hoe maak je van uitlaten echt een feestje? Ontdek mijn zes cadeaupakketten: Kantoorhond, Labradoodle, Puppy, Seizoen: Pasen, Uitlaten en Verjaardag. 

Hoofd Tebby_Tebby's Hondenwinkel

Gratis verzending vanaf 25 euro

A dog’s smile is the best gift

Binnen 1-2 werkdagen
verzonden

Altijd in cadeauverpakking
en met iets lekkers

Gratis verzending bij een besteding van 25 euro of meer

Puppy
cadeaupakketten

Puppy cadeaupakket_Tebbys Hondenwinkel

Puppies zijn simpelweg gewoon te lief! Om een nieuwe pup in huis welkom te heten heb je veel spullen nodig: om mee te spelen, om aan te bijten (niet aan je tenen) en om de blits te zijn in de nieuwe buurt. Omdat ik zo gek ben op puppies heb ik wel zes cadeausets!

Pasen
cadeaupakketten

Pasen draait om verstoppen en zoeken… Dit kan ik uren volhouden! Ik heb drie leuke pakketten voor je samengesteld met items om mee te knuffelen, te spelen, te dragen én om lekker van te knabbelen. Is jouw hond straks ook op zijn of haar paasbest?

Verjaardag cadeaupakketten

Woef woef hoera! Wie houd er nou niet van een feestje? Ook de verjaardag van jouw hond moet gevierd worden. Ontdek de verschillende cadeaupakketten met daarin iets over heerlijks en iets om mee te spelen. Ook leuk om een hondeneigenaar cadeau te geven!

Kantoorhond
cadeaupakket

Kantoorhond cadeaupakket_Tebbys Hondenwinkel

Een hond op kantoor brengt gezelligheid, een “ahh”-gehalte” en de nodige beweging met zich mee. Is jouw trouwe maatje welkom op jouw werk? En wil jij je collega’s wel even in actie zetten? Bekijk dan eens deze twee leuke cadeaupakketten speciaal voor de echte baas op kantoor! Ook in een geluidloze versie.

Uitlaten
cadeaupakketten

Uitlaten hond cadeaupakket

Uitlaten… door weer en wind. Het hoort erbij! Heerlijk wandelen, minuten draaien totdat je een goede plekje heb gevonden voor de perfecte drol en balanceren om een plasje te doen. Met deze verschillende uitlaten pakketten maak je van elke wandeling een feestje en houd je de buurt ook schoon!

Labradoodle cadeaupakketten

Labradoodle Cadeaupakket_Tebbys Hondenwinkel

Nieuwsgierig, bomvol energie en een knuffelkont met een bos met haar: mag ik je voorstellen, de Labradoodle! Speciaal voor mij mede doodles (en elke andere hond die het pakket leuk vind) heb ik pakketten samengesteld om lekker mee te spelen, te kauwen en te zorgen dat je haar mooi blijft zitten.

Je winkelwagen is leeg