Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hond én baas? We hebben 7 leuke cadeautips (allemaal onder de 10 euro!). Alle producten die je bestelt, worden gratis ingepakt. Bekijk hieronder de 7 producten:

1. Een schattige riemhouder 

9,95 euro incl. btw

Met deze riemhouder heb je een mooie ophangplek voor de riem van jouw hond! Monteer de lijnhaak op een handige plek, zodat je snel de riem kunt pakken wanneer het tijd is voor een wandeling. De gebogen haak zit iets van de muur af, perfect voor riemen van alle maten. Deze houder wordt geleverd met één bevestigingsschroef. Kobe is een Nederlands merk. Een gedeelte van hun omzet doneren zij aan de International Street Dog Foundation. Zo hangt er iets moois aan de muur én draag je bij aan een goed doel. 

Riemhouder hond Kobe_Tebbys Hondenwinkel
2. Hondenkoekjes met yakkaas

5,95 euro incl. btw

Deze 100% natuurlijke en graanvrije hondenkoekjes zijn het perfecte cadeau om te geven. De PawFect koekjes (100 gram) bestaan uit de volgende ingrediënten: yakkaas, ananas & kokosnoot. Ze zijn van het Nederlandse merk Finest Petfoods. De koekjes zijn verpakt in een mooi blikje.

Hondenkoekjes met yakkaas, ananas & kokosnoot (100 gram)
3. Een dogmum/dogdad badge

4,95 euro incl. btw

Deze dogmum houten badge is het perfecte cadeau voor iedere hondenliefhebster! Leuk om te geven voor de kerst of voor een surprise. Deze houten badge is ook te verkrijgen in een dogdad editie. 

Dogmum_Houten badge_Kerstcadeau_Tebbys Hondenwinkel
4. Een hondenselfie clip

3,95 euro incl. btw

Maak de perfecte foto van jouw hond met deze hondenselfie clip! Bevestig de ene kant aan jouw telefoon en stop in de andere kant een lekker snoepje. Je hond zal blij kijken naar het snoepje en dan ‘flits’: een perfecte foto! Door het kopen van een product van Kobe steun je de International Street Dog Foundation. Deze stichting zet zich in voor het redden van de levens van straathonden over de hele wereld.

Hondenselfie clip_Tebbys Hondenwinkel_1
5. Drinkfles

9,95 euro incl. btw

Deze handige drinkfles voor onderweg zorgt ervoor dat jouw hond altijd wat te drinken heeft tijdens een lange wandeling! Deze mooie fles van Topmast neem je makkelijk mee door het bijgevoegde koortje. Met een vinger op de knop komt er water uit en dan kan jouw hond uit het bakje drinken. De fles is te verkrijgen in het blauw, roze en wit. 

Drinkfles_Tebby's Hondenwinkel
6. Heerlijk ruikende waxmelt

9,95 euro incl. btw

Waxmelts zijn geurkaarsen zonder lont. Het zijn kaarsen die je gebruikt in combinatie met een geurbrander waardoor de waxmelts verhit worden en er heerlijke geuren vrijkomen. Deze waxmelts van het Nederlandse merk Renske zijn gemaakt van 100% natuurlijke, kleurstofvrije sojawas. Ze bevatten geen bijproducten van paraffine of aardolie waardoor ze niet schadelijk zijn voor jouw hond. In drie geuren te verkrijgen.

Waxmelts_Renske_apple_cider
7.  Rosé speelfles

8,50 euro incl. btw

Samen een flesje rosé drinken? Met deze fles heeft jouw hond veel plezier! In deze rosé is een lege waterfles verstopt. Dit knisperende geluid maakt deze fles onweerstaanbaar voor jouw hond. Is de fles kapot gebeten? Dan kun je er een nieuwe fles in stoppen. Bewaar wel de dop, want daar zit een leuke pieper in! Deze fles is ook te verkrijgen in een Merlot, Champagne en Whisky editie. 

Onderzetters van kurk puppy_Tebbys Hondenwinkel_2

Een cadeau voor hond en baas


Kun je niet genoeg krijgen van deze leuke producten of wil je jouw hond of hondenliefhebber een ander cadeau geven? Bezoek onze online hondenwinkel

Meer cadeautips? Lees ook onze andere blog:

 

Over Tebbys Hondenwinkel

Tebby’s Hondenwinkel is dé cadeaushop voor de hondenliefhebber. In de webshop vind je leuke cadeaupakketten voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, puppytijd en uitlaten. Ook hebben wij speciale themapakketten voor kantoorhonden, de feestdagen en de vier seizoenen. Daarnaast kun je ook rondsnuffelen in de winkel en losse producten bestellen!

Onze slogan is ‘A dog’s smile is the best gift’ omdat de liefde van je hond het grootste cadeau is wat er bestaat. Tebby’s Hondenwinkel wordt gerund door Labradoodle Tebby. Een vrolijke kleine ondeugd die de producten allemaal test.

Volg ons ook op Instagram!

Je winkelwagen is leeg